Omdömen och frågor

Elitsinglar omdöme

05 september 2015 | Besökare

Besökare säger Dåligt att man inte kan prova på sajten för att bedöma kvaliteten på matchningarna. Inte mycket man kan göra alls utan att betala. Att betala 500 kr för en provmånad tycker jag är lite väl magstarkt.

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Elitsinglar

Ett standard premiummedlemskap kostar 999 kr för en månad (2015-09-06). Ett premiumPLUS-medlemskap kostar något mer. Japp det är dyrt.

Som det står i texten om Elitsinglar innebär en kostnadsfri registrering att det går att:

*Skapa en dejtingprofil *Göra personlighetstestet *Se en lista över partnerförslag (dock utan bild.)

eDarling omdöme

30 augusti 2015 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Känner att jag bara måste får säga att jag tycker det är alldeles för dyrt för att kunna dejta. Nog för att jag kan tänka mig att vara en betalande medlem, men inte till vilket pris som helst. Jag tycker att en dejtingsajt som denna som tar så mycket betalt borde ha tillgång till en provmånad till en bra mycket lägre kostnad så man får chansen att känna sig för vad man tycker om sajten o dess funktioner.

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om eDarling

Vissa betalsidor har ibland kampanjer där man kan bli betalmedlem på prov i tre dagar (utan avgift) och använda alla funktioner som finns tillgängliga för betalmedlemmar. Dock är det bara registrerade gratismedlemmar som får ta del av sådana erbjudanden.

Men, som du påpekar: En provmånad till ett lågt pris, eller en 3-dagars gratis testperiod hade nog uppskattats av många.

Mötesplatsen fråga

23 augusti 2015 | Besökare

Besökare frågar Lätt att bli medlem, men hur går man ur? Har hittat den stora kärleken och behöver ej vara medlem mer.

Svara på fråga Visar kommentar | Fler frågor om Mötesplatsen

Om du surfar via dator:

När du är inloggad på Mötesplatsen.se, gå till "Inställningar" i menyn > sedan fliken VIP för att säga upp din prenumeration.

Om du surfar via mobil eller surfplatta:

Först måste du logga in på mötesplatsen.se via din webbläsare. Gå sedan till "Inställningar" i menyn > sedan fliken VIP för att säga upp din prenumeration.

När du har sagt upp prenumerationen skickas det alltid ut en bekräftelse på din uppsägning som meddelande inne på Mötesplatsen. Har du inte mottagit någon bekräftelse har prenumerationen inte sagts upp.

Säger du upp din prenumeration förnyas den inte längre automatiskt, men löper vidare tills innevarande period/bindningstid går ut.

När du är inloggad på Mötesplatsen:

  1. Klicka på inställningar i vänstermenyn
  2. Klicka på fliken övrigt uppe till höger

    Där finns instruktioner om att avsluta medlemskapet.

eDarling omdöme

17 augusti 2015 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Riktigt besviken på eDarling. Jag var med på Elitsinglar i 6 månader och tog sedan 3 månaders paus. Ville testa en ny sajt och gick med i Edarling eftersom jag kände att det var en bredare grupp. Men så besviken - 25% (minst) av alla partnerförslag jag får är samma killar jag fick på Elitsinglar. Jag vet att de är ägda av samma företag men ändå. Riktigt trist (och det är ju dessutom inte billigt att vara med så inte kul att betatal för att se samma profil igen.
Skrev ett brev för att klaga men fick ett urdåligt svar tillbaka att jag skulle ändra mina sökkriterium! (Måste jag nu välja rökare kortare än mej för att få nya förslag?! - Så dåligt!)
Dessutom, precis som på Elitsinglar, har majoriteten inga bilder, inte ens en profilbild.

Kommentera omdöme Fler omdömen om eDarling

Badoo omdöme

12 augusti 2015 | Manlig besökare

Besökare säger Rena sexdating sidan. 90% bara ute efter "lösa förbindelser". Annars bra gjord!

Kommentera omdöme Fler omdömen om Badoo

Match omdöme

21 juli 2015 | Manlig besökare

Besökare säger Dyr sida, går att vara gratismedlem men då kan du inte kommunicera med någon. När man väl betalt för tjänsten så kan man inte urskilja vilka som även betalar för sig och således kan se ens mejl och svara. Det går givetvis att se till så mottagaren kan läsa dina mejl genom att betala lite till för en tjänst du redan upplever du betalt dyrt för.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Match

Match omdöme

15 juli 2015 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Super bra sida som är lätt att navigera. Hittade direkt massa söta killar som jag har varit på dejt med.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Match

Zoosk omdöme

10 juli 2015 | Besökare

Besökare säger Jag håller med.. alldeles för dyrt för att läsa medelanden. Jag skulle vilja att dom ser över sitt betalsystem.

Kommentera omdöme

Badoo omdöme

10 juli 2015 | Besökare

Besökare säger Jag tycker deras betalsystem är sjukt. För att läsa och skriva meddelanden krävs ett medlemskap för 100kr i månaden, sen för att skicka få din bil visad krävs yttligare en betalning så om du vill få din bild visas 15.99kr vill du skicka en bild eller uppmärksamhet till en tjej 15.99kr.. så det slutar med du skickar in mycket pengar för att få något från sidan.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Badoo

Match omdöme

28 maj 2015 | Manlig besökare

Besökare säger Det dåliga med Match.com är att man i princip inte kan göra ett skit utan att man måste betala betala för det. Det enda man kan göra är väl att göra i ordning sin profil.

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Match

Gör man en kostnadsfri registrering på Match kan man:

  1. Skapa en dejtingprofil
  2. Använda sökfunktionen för att söka bland medlemmarna
  3. Läsa medlemmarnas dejtingprofiler och se deras bilder
  4. Se vilka medlemmar som är online
  5. Testa dejtingappen (men bara ha tillgång till funktionerna i punk 2 - 4 ovan)

Det är i princip likadant på alla betalsidor, vill man kunna använda alla funktioner krävs ett betalmedlemskap.