Omdömen och frågor

Match fråga

27 september 2020 | Leif

Leif frågar Hej, kan jag välja ålder på den kvinnan jag nu söker? Är en ensam man på 71 år och känner nu inte för kvinnor som är 78 eller 74 år! Söker en yngre mellan 25 - 40 år. Tacksam för ert svar.

Svara på fråga Visar kommentar | Fler frågor om Match

Hej, på såväl Match som på andra dejtingsajter går det att ställa in ålder på de profiler man söker i sökfiltret. Eftersom du är en äldre man som söker en mycket yngre kvinna bör du dock se upp för bedragare.

November 2020

Elitsinglar omdöme

27 juni 2020 | Sture

Sture säger Riktigt dåligt att jag inte kan teckna medlemsskap för en månad till reducerat pris för att se om sidan passar för mig!

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Elitsinglar

Många tycker likadant ...

November 2020

eDarling fråga

29 oktober 2019 | Eva

Eva frågar Kan inte komma i kontakt med eDarling.se. Safari tillåter inte att logga in, jag får meddelande att det beror på att det osäkert. Vad har kundservice för email? Är det nån som kan hjälpa mig?

Svara på fråga Visar kommentar | Fler frågor om eDarling

Konstigt, för mig fungerar det utmärkt att logga in (Firefox) ...

På följande sida på deras hjälpsida finns en text om inloggningsproblem:
https://support.edarling.se/hc/sv/articles/206095759-Jag-kan-inte-logga-in

Mejl till deras kundservice hittar du i deras allmänna villkor under punkt 5, på följande sida: https://www.edarling.se/standardavtal

Den är: info@edarling.se

Hoppas att det löser sig för dig Eva.

Oktober 2019

50plusmatch omdöme

05 juli 2019 | Annika

Annika säger 50plusmatch är toppen! Bra dejtingsida som är enkel att hitta i. Inga konstigheter. Kundservice svarar ganska snabbt, men framför allt personligt.

Kommentera omdöme Visar kommentar

Jätteroligt att du känner så. Lycka till med att hitta kärleken!

Augusti 2019

Badoo fråga

17 juni 2019 | Besökare

Reinhold frågar Kan någon annan lägga ut en profil mot min vilja på badoo, med bilder?

Svara på fråga Visar kommentar | Fler frågor om Badoo

Hej, intressant fråga.

Om någon har dina bilder och bilderna inte har funnits på sajten tidigare, kan personen i princip lägga upp en dejtingprofil med bilderna.

Men, om bilderna finns eller har funnits på sajten tidigare, borde dejtingsajten känna av att bilderna redan finns eller har funnits i deras system och neka bilderna. Det beror nog på vilken sajt det är och hur deras bildigenkänningsalgoritmer fungerar. Hur det är på just Badoo kan vi inte svara på.

Många dejtingsajter, däribland Badoo, har profil-verifieringsfunktioner som gör att medlemmar kan verifiera profilen, men det förhindrar ju dessvärre inte att något sådant kan hända.

Men, man får verkligen hoppas på att det inte finns personer som skapar profiler med andras bilder.

Elitsinglar omdöme

22 mars 2018 | Besökare

Gunnie säger Lite tråkigt att de matchar en med folk ute i landet fast man har skrivit in högst 5 mil som avstånd.

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Elitsinglar

Kan det vara så att du bor i en liten stad med inte så många invånare? Hur många matcher man får beror ju på hur många andra medlemmar det finns i samma stad/i närheten. Elitsinglar borde vara mest attraktiv för singlar i storstadsregionerna dels för fler invånare, dels för fler karriärister och högre inkomstnivåer i dessa regioner.

Juni 2018

Match fråga

20 februari 2018 | Bengt

Bengt frågar Hej!
Jag har två frågor om match (datingsiten).

När man tittar på en profil så står det vid bilden hur länge sedan den var senast aktiv t.ex. "aktiv de senaste 24 timmarna".

Jag undrar om det kan vara så att de står som aktiva p.g.a. att de läst och tagit bort ett meddelande/avisering de fått i sin mail som är kopplad till matchkontot utan att de har loggat in i sin profil på match.com.

När två profiler har skickat meddelanden till varandra på match och den ena profilen tar bort sin profil från match kommer då ”konversationen” att försvinna?

Svara på fråga Fler frågor om Match

Badoo fråga

10 oktober 2017 | Karin

Karin frågar Om man har FB och Badoo på mobilen så loggar man ju aldrig ur apparna - står man ständigt som Online på Badoo då?
Har reagerat på att det nästan alltid är vissa människor Online när man än loggar in - de måste ju göra något annat än att vara inne där!? Känns inte som att det bara är en ren tillfällighet.

Svara på fråga Visar kommentar | Fler frågor om Badoo

För att inte visas som online på Badoo får du logga ut ur Badoo-appen. Om man har loggat in genom sin Facebook, kommer man fortfarande att vara inloggad på Facebook efter att man loggat ut på Badoo.

Oktober 2017 | Dan