Omdömen och frågor

Match omdöme

05 mars 2016 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Jag har ett arbete som gör att jag inte vill visa profilbild men vill att intresserade medlemmar ska kunna se andra bilder på mig. Hur gör jag då? Det har gått förr!

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Match

Har du provat att under fliken hantera fotoalbum ta bort profilbilden, men ha kvar de andra bilderna? Annars rekommenderar vi dig att kontakta Match direkt och fråga, här är Matchs mailadress:

support@help.match.se

Match omdöme

06 februari 2016 | Manlig besökare
| 55+

Besökare säger Jag tycker att sidan är helt ok, inga konstigheter om man läser och förstår villkoren.

Men för mig var det när min sida krånglade och jag var tvungen att kontakta supporten. Sökfunktionen och vilka som var online funkade inte, kunde endast se 12 st. Påtalade detta och fick svar, efter drygt 24 tim som det tydligen skall ta enligt bekräftelsen som man får, att man hade tekniska problem. Detta pågick i nio dygn, sen var det fixat.

Jag ville förstås ha kompensation för detta. Deras förslag var 50:- rabatt på nästa prenumerationsmånad. Eftersom jag inte hade för avsikt att förlänga min prenumeration så föll det förslaget. Jag föreslog då att antingen får dom betala tillbaks för 9 dagar eller förlänga mitt abbonemang gratis i 9 dagar. Efter ett tag fick jag ett svar från supporten att "hon sett att jag kommit överens med en av hennes kollegor att jag skulle få 50:- rabatt på nästa period". Jag skrev då tillbaks att jag hade INTE kommit överens om detta.

Jag förstår att det inte bara är en människa i supporten men någon slags konversation borde väl finnas mellan dom för att kunden skall bli nöjd. Haken är ju att det tar drygt 24 tim innan man får bekräftat att missförståndet har löst sig.
Hursom, till slut så fick jag ett meddelande att jag skulle höra av mig det datumet som min prenumeration gick ut så skulle dom fixa förängning gratis.
Jag hörde av mig på morgonen detta datum men 30 tim senare hade jag ännu ej fått tillbaks mitt abbonemang.

Dåligt skött från supporten tycker jag. Har man problem så borde man kunna få direktsupport och inte vänta minst 24 tim på svar.

För övrigt en bra sida tycker jag, och ingen på supporten har varit otrevlig eller så, men jag tycker att supportupplägget är under all kritik, så bemöter man inte kunder.

/Rulle

Kommentera omdöme Fler omdömen om Match

Match omdöme

31 januari 2016 | Manlig besökare

Besökare säger Onödigt krångligt att säga upp en prenumeration. Otydlighet kring priser samt att prenumerationen förlängs automatiskt.

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Match

Att en prenumeration fönyas automatiskt tills att den har sagts upp är standard på dejtingsidor. Det står också tydligt när man skaffar en prenumeration. Tre knapptryckningar hade kunnat räcka för att stänga av förnyelsen.

Match omdöme

27 januari 2016 | Manlig besökare

Besökare säger Helt värdelös för smartphones. Man kan inte lägga in bilder, skrolla eller navigera. Ska man lägga upp bilder måste man maila dom till en adress som inte ens finns. Sveriges bästa dejtingsida? Tillåt mig att skratta.

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Match

Det ska inte vara några problem att lägga upp bilder bilder med Matchs dejtingapp. Klicka på pennikonen vid användarnamnet (högst upp) så öppnas fotoalbumet. Att det skulle vara Sveriges bästa dejtingsida står det ingenting om här.

Elitsinglar omdöme

08 januari 2016 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Att Elitsinglar var dyr visste jag redan om från början. En skit tråkig dejtingsajt, slö som sjutton, man får 20 lyckoträff varje dag , är man missnöjd med dessa får man vänta en dag tills man får 20 nya. Man kan helt enkelt söka partner själv utan du blir erbjuden några akademiker, bonde eller folk som har precis flyttat till Sverige och vilka " söker " en som kan undervisa dom i svenska…. betalat för 3 månader drygt 800 kr men ångrar ingenting. Jag har testat och jag vet nu att det är en dålig sajt. Vill man träffa någon skall man se till att göra det gratis och inte fan betala hur mycket som helst för att vänta på en dator som söker åt mig en partner.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Elitsinglar

Mazily omdöme

03 november 2015 | Besökare

Besökare säger Mazily är inte Tinder (på gott och ont), men den schysstaste dejtingsajten i Sverige och med vettiga medlemmar.

Kommentera omdöme

Badoo omdöme

20 oktober 2015 | Manlig besökare

Besökare säger Måste man va betalande medlem för att nån ska besöka eller läsa det man skriver? Första dygnet hade jag väl c:a 20 besök och alla jag skrev till läste och ibland svarade på det jag skrev... därefter blev det stendött... inga besök och ingen som läste... kom bara upp att man skulle "highlighta" för att meddelandet skulle bli sett.... om det är så att man måste betala kan dom väl tala om det.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Badoo

Match omdöme

30 september 2015 | Manlig besökare

Besökare säger Det finns inga bra datingsidor för mig. Lägger ner alldeles för mycket tid i onödan utan någon som helst utdelning. Vad jag än skriver i presentationen, hur många meddelanden jag än skickar, lägger upp olika bilder från olika vinklar o.s.v. så får jag inga svar av någon. Är jag så jävla oattraktiv?

/En hel vanlig knegar snubbe.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Match

Elitsinglar omdöme

19 september 2015 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Krångligt och dyrt. Får inte alls några "förslag" i den omfattning de utlovar. De går ut hårt med reklam, men tykcer inte alls det är skillnad på personer jämfört med andra sidor.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Elitsinglar

Elitsinglar omdöme

11 september 2015 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Kan bara hålla med föregående tyckare! Dyrt, trögt, förstår inte vad det är som är Elit?
Jättesvårt att få kontakt med någon. Dyker det någon gång upp en som är intressant så är han borta nästa dag. Var det bara en fejkad profil?
Den kontakt som sker består främst av färdiga fraser.
Har varit medlem en månad, tvivlar starkt på att det går att träffa någon genom denna sida.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Elitsinglar