Omdömen och frågor

Badoo omdöme

15 juli 2017 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Badoo passar inte ifall du verkligen vill träffa någon på riktigt, men om du vill ha fysisk kontakt är denna sajt perfekt.

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Badoo

Håller med, har varit på en del dejter med folk som jag träffat på sidan, men kärleken har jag inte funnit.

Augusti 2017 | Kajsa

Mötesplatsen omdöme

15 juli 2017 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Många män klagar över att aldrig få svar trots även satsning på VIP. Tjejer/kvinnor upplever sajten som oseriös då många killar/män är ute efter en mindre seriös förbindelse. Tror att Mötesplatsen är en mindre seriös plats för de som verkligen vill träffa någon på riktigt. Rekommendation: Fundera på vad ni vill ha, ödsla inte tid på sajter där ni blir lurade, besvikna och tappar självförtroendet.

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Mötesplatsen

Tack för värdefulla tips från dig! Tyvärr gäller det många dejtingssajter numera, lockar till sig oseriösa medlemmar, som är ständigt på jakt efter sex och bekräftelse. För 8 - 10 år sen var det annorlunda, nätdejting var inte så populärt, då hade man faktiskt större chans att träffa seriösa människor. Alla jag träffat var ute efter "romanser" = snabba ligg = ONS.

December 2017 | Smilet

Elitsinglar omdöme

15 juni 2017 | Kvinnlig besökare

Besökare säger En dejtingsajt som är dyr, som utlovar 20 dejtinförslag ofta. Det går ibland veckor innan man får nya förslag. Ibland tre- fyra stycken. Kan inte söka själv. Slickar förslag från hela Sverige trots man registrerat avstånd. Absolut ingen skillnad på denna sajt eller någon annan. Bara dyr, lever absolut inte upp till att det skulle vara "elit".

Kommentera omdöme Fler omdömen om Elitsinglar

50plusmatch fråga

22 april 2017 | Manlig besökare

Besökare frågar Jag undrar hur många det är som finns registrerade hos er?

Svara på fråga Visar kommentar

Du kommer nog inte att få ett specifikt svar på denna fråga...

Dejtingsajterna brukar inte vara speciellt pigga på att lämna ut uppgifter om medlemsantal. Sådana uppgifter är också svåra att tolka eftersom det är beroende på hur de räknar. Här är några olika sätt att räkna på:

  • Antalet personer som har registrerat sig sedan sidan startades
  • Antalet gratis- och betalmedlemmar
  • Antalet betalande medlemmar
  • Antalet aktiva medlemmar (t.ex. hur många som har loggat in minst en gång den senaste månaden/veckan)
April 2017

50plusmatch fråga

16 april 2017 | Manlig besökare

Besökare frågar Kan jag vara anonym eller måste jag lämna ut mitt namn eller räcker det med foto?

Svara på fråga Visar kommentar

Du kan vara anonym, när man gör en "fri inskrivning" väljer man ett användarnamn som sedan kommer att visas i dejtingprofilen och för de andra medlemmarna.

Vid nätdejting bör man inte använda sitt fullständiga namn (alltså både för- och efternamn) som användarnamn (en säkerhetsaspekt).

Match fråga

23 januari 2017 | Tommy5303

Besökare frågar Hur gör man för att avsluta en prenumeration på Match?

Svara på fråga Visar kommentar | Fler frågor om Match

Detta gäller när man använder Matchs webbsida

När du är inloggad på Match

  1. För muspekaren över användarnamnet (uppe till höger) och välj "Konto och prenumeration".
  2. Klicka på "Hantera prenumeration" och följ anvisningarna (läs vad som står på knapparna).

Kolla så att du fått ett mail som bekräftar uppsägningen (direkt när prenumerationen har avslutats skickas ett mail som bekräftar uppsägningen till din registrerade e-postadress).

Augusti 2017

Mötesplatsen omdöme

17 januari 2017 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Jag tycker att det är för dyrt medlemskap tyvärr. Skulle räckt med 49 kr i månaden.

Kommentera omdöme Fler omdömen om Mötesplatsen

Badoo fråga

16 januari 2017 | Kvinnlig besökare

Besökare frågar Kan jag gå in online utan att logga in mej och kolla killar ändå dom som är online?

Svara på fråga Visar kommentar | Fler frågor om Badoo

Nej, får att kunna logga in och se andra dejtingprofiler som är online måste du först skapa ett konto.

Januari 2017

50plusmatch fråga

30 november 2016 | Kvinnlig besökare

Besökare frågar Jag kan inte registrera mig? Fel i domänmejladressen kommer upp som ett felmeddelande?

Svara på fråga Visar kommentar

Låter spontant som att du anger en felaktig e-postaddress, se till att e-postaddressen du skriver in är korrekt. Annars får du kontakta 50plusmatch direkt. Längst ner till höger på 50plusmatch.se finns en länk med texten "Kontakt", klickar du på den öppnas ett kontaktformulär.

Mötesplatsen omdöme

27 november 2016 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Jag tycker inte om att först blir man gratis medlem, sen måste man bli Vip-medlem för att kunna läsa meddelanden, sen måste man betala för megafoninlägg, då är det inte gratis.

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Mötesplatsen

Vet inte varifrån du har fått att Mötesplatsen skulle vara gratis? Mötesplatsen är en prenumerationssida vilket innebär att det är kostnadsfritt att registrera sig, men vill man kunna använda alla funktionerna såsom att skicka och läsa meddelanden behöver man vara Vip-medlem.