Laddar...

Omdömen och frågor

Elitsinglar omdöme

22 mars 2018 | Besökare

Besökare säger Lite tråkigt att de matchar en med folk ute i landet fast man har skrivit in högst 5 mil som avstånd.

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Elitsinglar

Kan det vara så att du bor på en liten ort med inte så många invånare? Hur många matcher man får beror ju på hur många andra medlemmar det finns från samma ort/i närheten. Elitsinglar borde vara mest attraktiv för singlar i storstadsregionerna dels för fler invånare, och dels för fler karriärister/högre inkomstnivåer i dessa regioner.

Juni 2018

Match fråga

20 februari 2018 | Bengt

Besökare frågar Hej!
Jag har två frågor om match (datingsiten)
När man tittar på en profil så står det vid bilden hur länge sedan den var senast aktiv tex aktiv de senaste 24 timmarna.
Jag undrar om det kan vara så att de står som aktiva pga att de läst och tagit bort ett meddelande/avisering de fått i sin mail som är kopplad till matchkontot utan att de har loggat in i sin profil på match.com.
När två profiler har skickat meddelanden till varandra på match och den ena profilen tar bort sin profil från match kommer då ”konversationen” att försvinna?

Svara på fråga Fler frågor om Match

Badoo fråga

10 oktober 2017 | Karin

Besökare frågar Om man har FB och Badoo på mobilen så loggar man ju aldrig ur apparna - står man ständigt som Online på Badoo då?
Har reagerat på att det nästan alltid är vissa människor Online när man än loggar in - de måste ju göra något annat än att vara inne där!? Känns inte som att det bara är en ren tillfällighet.

Svara på fråga Visar kommentar | Fler frågor om Badoo

För att inte visas som online på Badoo får du logga ut ur Badoo-appen. Om man har loggat in genom sin Facebook, kommer man fortfarande att vara inloggad på Facebook efter att man loggat ut på Badoo.

Oktober 2017 | Dan

Match fråga

16 september 2017 | Mia

Besökare frågar Hur avslutar man en prenumeration på Match?

Svara på fråga Visar kommentar | Fler frågor om Match

Man loggar in på Matchs webbsida och går in på "Konto och prenumeration" och klickar på länken "stäng av den automatiska förnyelsen här" och följer stegen som står där.

Följande sida har en bildguide: Avsluta prenumeration på Match

Augusti 2017

Badoo omdöme

13 september 2017 | Bitte

Besökare säger En hel del som dejtar på Badoo söker efter korta tillfälliga förhållanden, och eftersom många tjejer har sexiga bilder blir det lättare att få kontakter om man också har det :(

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Badoo

Jo, Badoo är ganska utseendefixerat (många av de nya dejtingapparna är det).

September 2017

Badoo omdöme

15 juli 2017 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Badoo passar inte ifall du verkligen vill träffa någon på riktigt, men om du vill ha fysisk kontakt är denna sajt perfekt.

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Badoo

Håller med, har varit på en del dejter med folk som jag träffat på sidan, men kärleken har jag inte funnit.

Augusti 2017 | Kajsa

Mötesplatsen omdöme

15 juli 2017 | Kvinnlig besökare

Besökare säger Många män klagar över att aldrig få svar trots även satsning på VIP. Tjejer/kvinnor upplever sajten som oseriös då många killar/män är ute efter en mindre seriös förbindelse. Tror att Mötesplatsen är en mindre seriös plats för de som verkligen vill träffa någon på riktigt. Rekommendation: Fundera på vad ni vill ha, ödsla inte tid på sajter där ni blir lurade, besvikna och tappar självförtroendet.

Kommentera omdöme Visar kommentar | Fler omdömen om Mötesplatsen

Tack för värdefulla tips från dig! Tyvärr gäller det många dejtingssajter numera, lockar till sig oseriösa medlemmar, som är ständigt på jakt efter sex och bekräftelse. För 8 - 10 år sen var det annorlunda, nätdejting var inte så populärt, då hade man faktiskt större chans att träffa seriösa människor. Alla jag träffat var ute efter "romanser" = snabba ligg = ONS.

December 2017 | Smilet

Elitsinglar omdöme

15 juni 2017 | Kvinnlig besökare

Besökare säger En dejtingsajt som är dyr, som utlovar 20 dejtinförslag ofta. Det går ibland veckor innan man får nya förslag. Ibland tre- fyra stycken. Kan inte söka själv. Slickar förslag från hela Sverige trots man registrerat avstånd. Absolut ingen skillnad på denna sajt eller någon annan. Bara dyr, lever absolut inte upp till att det skulle vara "elit".

Kommentera omdöme Fler omdömen om Elitsinglar