Gratis dejtingsidor

I stort sett alla dejtingsidor på nätet har kallats för gratis dejtingsidor. Men, många gånger syftar ordet "gratis", bara på att det är gratis att registrera sig. På denna typ av "gratis dejtingsajter" – som egentligen är betalsajter, brukar det gå att:

 • Registrera sig och lägga upp en dejtingprofil
 • Använda sökfunktionen för att söka bland medlemmarna
 • Läsa de andra medlemmarnas dejtingprofiler och (inte alltid, men ofta) se deras bilder
 • Om dejtingsidan har matchmaking: göra ett personlighetstest, läsa en personlighetsrapport och se en lista med partnerförslag (utan bild)

För att kunna ha någon vettig typ av kontakt med de andra medlemmarna, såsom att skicka och ta emot meddelanden och chatta, krävs ett betalmedlemskap/abonnemang. Vill du dejta på en helt gratis dejtingsida kryllar det inte av bra alternativ. Det finns många gratis dejtingsidor, men majoriteten av dessa har för få medlemmar för att vara intressanta. Här visas några gratissidor, de två översta har gott om medlemmar.


Happypancake - Helt gratis nätdejting

Happypancake.se eller "Glada pannkakan" är sveriges största gratis datingsida. Sedan lanseringen 2007 har sidan vuxit stabilt (speciellt de senaste åren) och istället för medlemsavgifter finansieras sidan av annonsintäkter.

Visa mer information
  Om Happypancake
  Kostnadsfri registrering:
  Matchmaking:
  Mobil dejting:
  Startad:
  2007

  Tinder

  Tinder, från 2012 med användare i över 100 länder, är en social dejtingapp. För att bli medlem krävs ett Facebook-konto; Tinder använder nämligen bilder och information från Facebook-profilen dels för att bygga en dejtingprofil, och dels för att ge förslag på andra medlemmar.

  Visa mer information
   Om Tinder
   Kostnadsfri registrering:
   Matchmaking:
   Mobil dejting:
   Startad:
   2012