Gratis dejtingsidor

I stort sett alla dejtingsidor på nätet har kallats för gratis dejtingsidor. Men, många gånger syftar ordet "gratis", bara på att det är gratis att registrera sig. På denna typ av "gratis dejtingsajter" - som egentligen är betalsajter, brukar det gå att:

 • Registrera sig och lägga upp en dejtingprofil
 • Använda sökfunktionen för att söka bland medlemmarna
 • Läsa de andra medlemmarnas dejtingprofiler och (inte alltid, men ofta) se deras bilder
 • Om dejtingsidan har matchmaking: göra ett personlighetstest, läsa en personlighetsrapport och se en lista med partnerförslag (utan bild)

För att kunna ha någon vettig typ av kontakt med de andra medlemmarna, såsom att skicka och ta emot meddelanden och chatta, krävs ett betalmedlemskap/abonnemang. Vill du dejta på en helt gratis dejtingsida kryllar det inte av bra alternativ. Det finns många gratis dejtingsidor, men majoriteten av dessa har för få medlemmar för att vara intressanta. Här visas några gratissidor, den högst upp har bra med medlemmar.


Happypancake - Helt gratis nätdejting

Happypancake.se eller "Glada pannkakan" är sveriges största gratis datingsida. Sedan lanseringen 2007 har sidan vuxit stabilt (speciellt de senaste åren) och istället för medlemsavgifter finansieras sidan av annonsintäkter.

Visa mer information
  Om Happypancake
  Gratis registrering:
  Matchmaking:
  Mobil dejting:
  Startad:
  2007
  Singelföräldrar - Träffa singelmammor & pappor

  Singelföräldrar.se är en gratis, nischad dejtingsida som riktar sig mot ensamstående föräldrar som är sugna på ge sig in i nätdejtingsvängen för att träffa någon ny.

  Visa mer information
   Om Singelföräldrar
   Gratis registrering:
   Matchmaking:
   Mobil dejting:
   Startad:
   N/A

   Farmerdating

   Farmerdating.se, från 2003, är en nischad gratis dejtingsajt som vänder sig mot singlar som drömmer om ett liv på landet. På sidan hittar man naturälskande singlar, som antingen redan bor på landet eller som vill någon som bor där.

   Visa mer information
    Om Farmerdating
    Gratis registrering:
    Matchmaking:
    Mobil dejting:
    Startad:
    2003