Gratis dejtingsidor

I stort sett alla dejtingsidor på nätet har kallats för gratis dejtingsidor. Men många gånger syftar ordet gratis, bara på att det är gratis att registrera sig. På denna typ av "gratis dejtingsajter" brukar det gå att:

 • Registrera sig och lägga upp en dejtingprofil
 • Använda sökfunktionen för att se vilka andra medlemmar som finns
 • Läsa de andra medlemmarnas dejtingprofiler
 • I vissa fall, flirta med de andra medlemmarna
 • Om dejtingsidan har matchmaking: göra ett personlighetstest, läsa en personlighetsrapport och se en lista med partnerförslag (dock utan bild)

För att kunna använda alla funktioner obegränsat, såsom att skicka och ta emot meddelanden och chatta, krävs ett betalmedlemskap/abonnemang. Vill du dejta på en helt gratis dejtingsida kryllar det inte av bra alternativ. Det finns många gratis dejtingsidor, men majoriteten av dessa har alldeles för få medlemmar för att vara intressanta.


Happypancake - Helt gratis nätdejting

Happypancake.se eller "Glada pannkakan" är sveriges största gratis datingsida. Sedan lanseringen 2007 har sidan vuxit stabilt (speciellt de senaste åren) och istället för medlemsavgifter finansieras sidan av annonsintäkter.

Visa mer information
  Om Happypancake
  Gratis registrering:
  Matchmaking:
  Mobil dejting:
  Startad:
  2007
  Medlemmar:
  100 000
  Singelföräldrar - Träffa singelmammor & pappor

  Singelföräldrar.se är en nischad dejtingsida som erbjuder en dejtingtjänst utifrån det faktum att allt fler par separerar. Sidan riktar sig inte helt överraskande mot ensamstående föräldrar som är sugna på att träffa någon ny och ge sig in i nätdejtingsvängen.

  Visa mer information
   Om Singelföräldrar
   Gratis registrering:
   Matchmaking:
   Mobil dejting:
   Startad:
   N/A
   Medlemmar:
   N/A

   Farmerdating

   Farmerdating.se, från 2003, är en nischad gratis dejtingsajt som vänder sig mot människor som älskar livet på landet. På sidan hittar man naturälskande singlar som antingen redan bor på landet eller som vill träffa andra singlar som bor på landet.

   Visa mer information
    Om Farmerdating
    Gratis registrering:
    Matchmaking:
    Mobil dejting:
    Startad:
    2003
    Medlemmar:
    1700