Uppdaterar...
eDarling

eDarling i korthet

  • Gratis personlighetstest på nästan 300 frågor
  • Matchmakingsajt för seriösa singlar
  • Startad: 2010
  • Gratis registrering
eDarling priser
12 mån
149 kr/mån
6 mån
199 kr/mån
3 mån
249 kr/mån
1 mån
649 kr
Uppdaterades: 2014-08-29

eDarling, som kom till Sverige i maj 2010, har genom mycket reklam och marknadsföring blivit ett välkänt namn bland europeiska nätdejtingtjänster. eDarling är en matchmakingsida där all dejting utgår från ett stort personlighetstest. På startsidan går det att läsa följande: "eDarling riktar sig uteslutande till singlar som önskar sig ett fungerande och långvarigt förhållande och som hellre finner än söker".

För att hjälpa sina medlemmar att komma i kontakt med likasinnade personer, använder eDarling något de kallar för IdealPartner-metoden. Metoden är utvecklad tillsammans med psykologer inom relationspsykologi och tar sig uttryck i ett nästan 300 frågor långt personlighetstest.

eDarling - gratis registrering

När du gör en gratis registrering på eDarling får du börja med att göra personlighetstestet som tar ca 20 till 30 minuter. Frågorna i testet berör områden som: personlighet, karaktärsdrag, inställning till förhållanden och syn på kärlek.

De flesta frågorna besvaras genom att välja bland färdigifyllda svar, men det finns också frågor som kräver skrivna svar. En bra funktion är att det går att avbryta testet närsomhelst, utan att informationen som fyllts i går förlorad. Istället återupptas testet där det avbröts, vid nästa inloggning.

eDarling - betalmedlemskap

Betalmedlemskapet på eDarling kallas för Premiummedlemskap och med ett sådant går det att:

  • Obegränsat kontakta andra medlemmar
  • Skicka och ta emot meddelanden
  • Begära att få se de andra medlemmarnas bilder
  • Se vilka andra medlemmar som har besökt dejtingprofilen

Liksom på Parship är medlemmarnas profilbilder till en början anonyma och medlemmarna bestämmer själva vilka som ska kunna se bilderna.

eDarling priser & kostnad

Med tanke på att eDarling är en matchmakingsida, är priserna attraktiva. Normalt sett brukar matchmakingsidor vara något dyrare. En sak att tänka på om du ska bli betalmedlem, är att eDarling ändrar sina priser ganska frekvent. Ibland är det bättre priser än månaden innan, ibland tvärtom.

Anonym säger:

Hittar mest blyga tjejer som inte vågar skicka ett par rader ens...

Anonym säger:

Asså, shit vilket långt personlighetstest, nu räknar jag med att jag kommer att träffa min själsfrände. Time will tell, hälsningar Alexandra

Anonym säger:

Personlighetstestet var som ni skriver omfattande. Nu är det bara till att vänta på att gå på första dejten!

Nätdejting artikel
Nätdejting artikel