Uppdaterar...
eDarling priser
6 mån
169 kr/mån
3 mån
299 kr/mån
Uppdaterades: 2014-12-12

eDarling, som kom till Sverige i maj 2010, har genom mycket reklam och marknadsföring blivit ett välkänt namn bland europeiska nätdejtingtjänster. eDarling är en matchmakingsida där all dejting utgår från ett stort personlighetstest. På startsidan går det att läsa följande: "eDarling riktar sig uteslutande till singlar som önskar sig ett fungerande och långvarigt förhållande och som hellre finner än söker".

För att hjälpa sina medlemmar att komma i kontakt med likasinnade personer använder eDarling något de kallar för IdealPartner-metoden. Metoden ska vara utvecklad tillsammans med psykologer inom relationspsykologi och tar sig uttryck i ett nästan 300 frågor långt personlighetstest. Utifrån hur man har svarat på testet visas förslag på andra medlemmar som ska passa en själv, och det finns inte någon traditionell sökfunktion som på andra dejtingsidor.

eDarling - gratis registrering

När du gör en gratis registrering på eDarling får du börja med att göra personlighetstestet som tar ca 20 till 30 minuter. Frågorna i testet berör områden som: personlighet, karaktärsdrag, inställning till förhållanden och syn på kärlek.

De flesta frågorna besvaras genom att välja bland färdigifyllda svar, men det finns också frågor som kräver skrivna svar. En bra funktion är att det går att avbryta testet närsomhelst, utan att informationen som fyllts i går förlorad. Istället återupptas testet där det avbröts, vid nästa inloggning.

eDarling - betalmedlemskap

Betalmedlemskapet på eDarling kallas för Premiummedlemskap och låter dig:

  • Obegränsat kontakta andra medlemmar
  • Skicka och ta emot meddelanden
  • Begära att få se de andra medlemmarnas bilder
  • Se vilka andra medlemmar som har besökt dejtingprofilen

Liksom på Parship är medlemmarnas profilbilder till en början anonyma och medlemmarna bestämmer själva vilka som ska kunna se bilderna.

Ett Premium-medlemskap på eDarling måste sägas upp senast 7 dagar innan det går ut, och kan göras genom ett formulär på webbsidan.

eDarling priser & kostnad

Med tanke på att eDarling är en matchmakingsida, är priserna ganska bra. Normalt sett brukar matchmakingsidor vara något dyrare. En sak att tänka på om du ska bli betalmedlem, är att eDarling ändrar sina priser ganska frekvent. Ibland är det bättre priser än månaden innan, ibland tvärtom.

Kommentera eDarling
Jag är man    Jag är kvinna
Visar 5 kommentarer/omdömen om eDarling

Kvinnlig besökare säger

Är "e-darling" och "elitsinglar" samma bolag? Är själv med på den senare och flera jag brevväxlat med skriver som om de vore med på e-darling. Kan ju vara ett misstag men jag tycker plattformen i övrigt också är väldigt lika sajterna emellan.

13 oktober 2014
#1

Dejtingsida.se svarar

Det stämmer att det bolag som äger eDarling även äger Elitsinglar. Antagligen har de återanvänt stora delar av eDarlings plattform till Elitsinglar.

Manlig besökare säger

Hittar mest blyga tjejer som inte vågar skicka ett par rader ens...

18 juli 2014
#2

Dejtingsida.se svarar

Fortsätt att leta, eDarling har såpass många medlemmar att det garanterat finns både blyga och utåtriktade tjejer som dejtar på sidan.

Kvinnlig besökare säger

Asså, shit vilket långt personlighetstest, nu räknar jag med att jag kommer att träffa min själsfrände. Time will tell, hälsningar Alexandra

27 juni 2014
#3

Dejtingsida.se svarar

Jo, edarlings personlighetstest är ganska långt, det är bra att man inte behöver göra hela testet på en gång! Andra dejtingsajter som har ett personlighetstest borde erbjuda samma möjlighet.

Manlig besökare säger

Personlighetstestet var som ni skriver omfattande. Nu är det bara till att vänta på att gå på första dejten!

21 juni 2014
#4

Dejtingsida.se svarar

Jo det stämmer. Lycka till i väntan på första dejten, men tänk på att man får ligga i lite, speciellt om man är kille.

Manlig besökare säger

Priserna är totalt felaktiga. En månad kostar runt 1200 pix.

26 april 2014
#5

Dejtingsida.se svarar

Priserna är helt korrekta, eDarlings priser uppdateras veckovis, och när detta skrivs kostar ett abonnemang för en månad 649 kr. En månad har aldrig kostat 1200 kronor, vare sig på eDarling eller någon annan dejtingsida som listas här.